NOVO U HERBA MARKETU!

BONUS SISTEM LOYALTY KARTICA

loyalty card banner main
loyalty card mob banner main

Svrha loyalty kartice je nagrađivanje stalnih kupaca.
Loyalty kartica donosi bonus svim lojalnim kupcima, fizičkim i pravnim licima, u vidu akumulacije bodova na njihovom nalogu u iznosu od 8% vrednosti svake kupovine.
Kupac će prilikom svake kupovine imati mogućnost da ostvari navedeni bonus uz pomoć svoje kartice.
(Na primer, ako vrednost kupovine iznosi 1000 RSD, kupac koji poseduje karticu plaća tu kupovinu, a na nalogu mu se dodaje 80 RSD, što je 8%.)
Bodove sa naloga kupac će moći iskoristiti pri bilo kojoj sledećoj kupovini, a čak i pri iskorišćavanju bodova, uračunavaju se novi od razlike vrednosti same kupovine i iskorišćenih bodova.

MALOPRODAJA:
Loyalty kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik, koji je u obavezi da karticu pokaže prodavcu prilikom kupovine. Može se koristiti u svim maloprodajnim objektima Herba Marketa.

ONLINE KUPOVINA:
Pri ONLINE kupovinama, korisnici Loyalty kartica moći će da, na kraju poručivanja, ukucaju njen broj i izjasne se da li žele da iskoriste već sakupljene bodove ili ne. Na osnovu toga, naši prodavci zaduženi za ONLINE kupovine, uradiće račun sa ili bez iskorišćenih bodova.

Program Loyalty kartica se ne odnosi na:
– plaćanje robe preko računa,
– robu na trenutnim kratkoročnim akcijama,
– frizersku opremu,
– lica ili firme koja su već u Loyalty progamu za Professional By Fama i Bulbs&Roots linije (za proizvode iz tih linija).

NAPOMENA:
Količina dobijenih bodova pri samoj kupovini i ukupna količina raspoloživih biće naznačena na samom fiskalnom računu koji će kupac dobiti uz robu (važi i za maloprodaje i za ONLINE kupovine).